• Μετρητά στο κατάστημα:

Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά κατευθείαν στο κατάστημα μας, εφόσον έρθετε να παραλάβετε την παραγγελία απο τον χώρο μας.

  • Αντικαταβολή:

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων πληρώνεται στην εταιρεία courier (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται σε 1,00 €).

  • Με πιστωτική κάρτα:

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτας Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Κατά την πληρωμή σας μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς και ολοκληρώνεται εκεί την συναλλαγή σας.
Η εταιρεία μας δεν αποθηκεύει με κανέναν τρόπο οποιαδήποτε στοιχείο της κάρτας σας παρά μόνο το Ονοματεπώνυμο και την επιτυχημένη ή όχι εξέλιξη της συναλλαγής για να ολοκληρώσει την παραγγελία σας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

         Τραπεζική Κατάθεση:

 Εαν η κατάθεση γίνει από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το mybeautyland.gr και μονον μετα απο τηλεφωνικη συνεννοηση.

Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να μας στείλετε το καταθετήριο με email στο info@mybeautyland.gr για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία αποστολής της παραγγελίας σας.
Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός Λογαρισμού : 5218031724795
ΙΒΑΝ: GR82 0172 2180 0052 1803 1724 795
Δικαιούχος: Σούλιος Αργύριος